مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه و طلاق

همسر بنده دادخواست مهریه داده اند تعداد 14 سکه. بنده یک منزل مسکونی قولنامه وکالت دارم حدود 80 متر ک قولنامه خرید دارم و وکالت از سند زمین داده اند حدود 25 درصد از زمین.
حقوق بنده ماهی 4 تومن می باشد ایا میتوانند منزل را توقیف کنند یا خیر؟
اموال دیگه ای ندارم
ضمنا میشود قولنامه صوری فروش خانه به تاریخ 6ماه پیش بنویسیم ک بنده حالت مستاجر باشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود یک منزل جزو مسثنیات دین است.
حقوق تا یک چهارم یا یک سوم قابل توقیف.
معامله صوری باطل است.
در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر توقیف نخواهد شد و خانه جز مستثنیات دین است به شرطی که در همان خانه زندگی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر توقیف نخواهد شد و خانه جز مستثنیات دین است