مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری منزل با وکالت بلاعزل

با سلام
من برای خرید خانه در موطن همسرم(زوجه) خانه ام را در شهرستان به صورت وکالت بلاعزل به برادرم در سال 99 واگذار کردم و برادرم با پرداخت ثمن معامله به من باعث شد در شهر همسرم خانه بخرم پس از گذشت مدتی و تحویل خانه به برادرم و پرداخت اقساط خانه شهرستان که وکالت بلاعزل داشت توسط بردارم
در حین سند زدن و فک رهن در سال 1401همسرم با توجه به خصومتی که نسبت به برادرم داشت اقدام به اجراییه مهریه کرد و خانه شهرستان توقیف شد حال با توجه به پرداخت ثمن معامله توسط بردارم و حتی اقساط آن و تصرف ایشان و اقرار من به عنوان فروشنده برادرم می تواند اثبات مالکیت کند خود را بعنوان شخص ثالث اثبات و توقف عملیات اجرایی را اخذ کند و سند به نام ایشان منتقل شود؟