مشاوره حقوقی رایگان - جهت توقیف منزل در مسکن مهر که با پول بنده اما مدارک و کارهاش رو خانوم انجام داده

با سلام.
9سال پیش درمسکن مهر خانه ای ثبت نام و تحویل گرفتیم .مخارج رو بنده دادم اما به دلیل شرایط کاری مدارک و کارهای مربوطه رو خانومم انجام داده.
الان برای طلاق اقدام کرده .ایا میتونه جهت گرفتن مهریه توقیف کنه و بگیره
ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تحت عنوان مهریه؟ چنانچه تنها منزل مسکونی و محل سکونت شماست خیر ،

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام اگر خانه بنام شما باشد وتنها ملک مسکونی شما باشد که در آن سکونت دارید جز مستثنیات دین محسوب می شود وقابل توقیف نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود