مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مستمری بازمانده دختر مطلقه

با سلام و احترام. من سالها پیش پدرم که بازنشسته ی نیروی مسلح بودن فوت کردن و من به علت طلاق و نداشتن درامد نصف حقوق پدرم رو که نصفه دیگه رو مامان میگرفتن میگیرم. متاسفانه مامانم 3 ماه پیش فوت کردن و طبق قانون می بایست که سهم مادر رو طبق قانون نیروی مسلح به من واریز کنن. که هنوز تا به امروز بعد از گذشت 3 ماه همون مبلغ قبلی و کمتر از نصف رو واریز میکنن. و مراجعه کردم به اداره و گفتن طبق بخشنامه ی داخلی نیروی مسلح حقوقتون کمتر واریز میشه. سوالم اینه؟ آیا درسته این موضوع و حقوق کامل دیگر پرداخت نخواهد شد؟ بعضی ها هم میگویند درست خواهد شد و کامل خواهید گرفت. میشه راهنمایی کنید موضوع چیه؟ و بالاخره چطور میشه حقوقمون؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق ضوابط مقررات نیروهای مسلح در صورت فوت شخصی که مستمری دریافت می نموده حقوق مستمری به سایرین پرداخت خواهد شد لذا ادعای بخشنامه داخلی وجه قانونی نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بهتر است از ارگان مربوطه پیگیری فرمایید.طبق قانون 25درصد سهم دختر50درصد سهم مادر حال که مادر فوت شده حقوق ایشان به شماباید افزایش یابد