مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

من دوازده ساله ازدواج کردم شوهرم بشدت شکاک هست و تو این دوازده سال تهمت‌های زیادی زده و میگه زن خرابی هستی سوالم اینه معاینه پزشکی هست که من به ایشون ثابت کنم غیر از همسرم با هیچکس رابطه نداشتم؟؟؟ واینم بگم به خودم اطمینان کامل دارم ولی فقط میخوام به همسرم ثابت بشه تا از دست تهمتهاش راحت بشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکانپذیر نمی باشد.
بهتر است ریشه مشکل را حل و فصل کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، مراجعه به مشاوره روانشناس بیشتر از مشاوره حقوقی برای شما راهگشاست .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از طریق مشاوره خانواده اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چه را ثابت کنید؟ ایشان باید ادعای خود را ثابت کند .ترجیحا پیش روانشناس بروید تا مساله وسواس و شک ریشه ای بررسی و حل شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین معاینه ای نداریم اگر ایشان مدعی چیزی هستند باید ثابت کنند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از تاثیر مشاوره روانشناس امور خانواده غافل نباشید. در صورت عدم تاثیر میتوانید به جهت تهمت و توهین شکایت کنید. ایشان باید یا دلیل تهمت خود رو ارایه دهند.یا مجازات میشوند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با مشاوره خانواده صحبت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام احتیاجی به اثبات شما نیست ایشان باید خود را درمان کند از طریق مشاوره اقدام کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

اگر ایشان مدعی چیزی هستند باید ثابت کنند.و گرنه فقط با اینا حرف باعث آسیب روانی به شما شدند .و درست هم نمیشند