مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. من شوهرم روانی شده به من تهمت خیانت میزنه به پسر 13ساله ام فحش بد و بیراه میگه الان من شکایت کنم ازش نفی به حضانت فرزندم دارد پسرم گریه می‌کنه حتی یک دقیقه هم پیش باباش نمی مونه
چطور میتونم عدم صلاحیت شو ثابت کنم
یک دنیا ممنون میشم منو راهنمایی کنید در مورد تهمت زدن میتونم شکایت کنم باید ببخشید به من میگه ج... ما 15سال زندگی کردیم عین 15سال به من تهمت میزنه

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ هریک از والدین حق دارند حضانت فرزند خود را برعهده بگیرند توسط قانونگذار به نگهداری کودک تکلیف شده اند و نمی توانند از زیر بار این تکلیف شامه خالی کنند.این مهم در ماده 1168 قانون مدنی مورد توجه قرار گرفته است براساس این ماده: نگاه‌داری اطفال هم حق و هم تکلیف ابوین است.
حضانت براساس قانون حق و تکلیف والدین می باشد و والدین باید در نگهداری کودک تمام تلاش خود را به کارگیرند.فرزند در صورتی به حضانت والدین در می آید که به بلوغ نرسیده باشد وگرنه در خصوص فرزندی که به سن بلوغ رسیده است مسئله حضانت مطرح نمی شود.بلوغ در دختران 9 سال قمری و پسران 15 سال قمری می باشد که براساس قانون تا زیر 7 سال اولویت حضانت با مادر بوده و پس از آن طفل به پدر واگذار می شود البته در این میان رعایت مصلحت طفل در اولویت قرار داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت تایید پزشکی قانونی سلب حضانت می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
بنظر سلب حضانت امکان پذیر است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت حق و تکلیف والدین است
و حضانت قابل سلب و انتقال نمی باشد
ولی اگر مصلحت طفل ایحاب نماید دادگاه در مورد حضانت تصمیم گیری خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید که باید برای اثبات ادعای خود شاهد داشته باشید.
در خصوص حضانت فرزند نیز می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و درخواست بدید به پزشکی قانونی ارجاع بشه و اگر مشکل روانی داشته باشه حضانت را به شما می دهند.
توجه داشته باشید فرزند پسر بعد از سن بلوغ خودش می تواند تصمیم بگیرد که پیش چه کسی زندگی کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل و شاهدی دارید میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص مصلحت فرزند در این شرایط با دادگاه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مشکلات روحی و روانی یا اخلاقی وی را ثابت کنیدبا مدارک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت قابل سلب و انتقال نمی باشد
ولی اگر مصلحت طفل ایحاب نماید دادگاه در مورد حضانت تصمیم گیری خواهد کردشما می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و درخواست بدید به پزشکی قانونی ارجاع بشه و اگر مشکل روانی داشته باشه حضانت را به شما می دهند.