مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف کردن رو شخصی که خبر از هیچی نداره

سلام وقت بخیر دامادم یک ماشین برا کسی خریده قولنامه به نام دامادم هست کسی که براش ماشین خریده با همون ماشین با مواد گیر کرده و گفته مواد مال صاحب ماشین هست چون دامادم سابقه دار هست ولی اعترافی که کرده دروغ هست الان باید چیکار کنه که بی گناه هست و در ضمن چون سابقه داره میترسه بره دادگاه راهی هست برا بی گناهی دامادم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانون راننده در هر صورت مرتکب جرم شده است و باید ادعای خود را ثابت کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم راننده باید ادعای خود را ثابت کند هم داماد شما انکار کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هم راننده باید ادعای خود را ثابت کند هم داماد شما انکار کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طرف باید ادعای خود را اثبات کند و داماد شما انکار کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید