مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید
یک سوال میخواستم ازتون بپرسم
من و همسرم حدود 3ماهه باهم مشکل داریم و من الان حدود یک ماه و نیم خونه ی مادرم هستم
اون یک ماه و نیم اول که توی خونه ی مشترکمون باهم مشکل داشتیم
همسرم یک برگه از محضر گرفته بود که بنده رو وادار به طلاق توافقی بکنه
ساعت 3 صبح با کلی بحث و دعوا بنده رو وادر کرد به امضای اون برگه
که یا امضا کن یا برو بیرون با وجود اینکه میدونست خانوادم برای کاری رفتن شهرستان
و من چون راهی نداشتم مجبور به امضای اون برگه شدم
من میخوام بدون ایا با اون برگه میتونه کاری انجام بده ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به هر حال برای جلسات دادگاه دعوت میشوید در انجا عدم تمایل خود را اعلام کنید