مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی پدر و مادر

سلام خسته نباشید
من یه جوان 30سالمه سرکارم و بیمه هم هستم پدرومادرم پیرن و زیر پوشش کمیته امداد، از خودم هم خواهر وبرادر بزرگتر دارم ولی متاهلن و یه داداشم دارم که سرباز هستش،آیا من میتونم سرپرستی پدرو مادرم رو برعهده بگیرم و اگه من سرپرستی شون برعهده بگیرم از زیر پوشش کمیته امداد میارنشون بیرون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست از کمیته امداد پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام موضوع را از طریق کمیته امداد پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه ایشان مسن هستند خیر سپرستی ایشان مانع استفاده از خدمات کمیته امداد نخواهد بود. علی ای حال بهتر است از مشاورین حاضر در اداره مربوطه پیگیری کنید.

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
اینکه شما سرپرست بشین ارتباطی به کمیته نداره

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
و در صورت رفع مشكل مالي مستمري كميته امداد به محض اطلاع قطع ميگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از کمیته در این خصوص سوال فرمایید