مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل مبایعه نامه قدیمی به محضری

بنده دوازده سال پیش زمینی به مساحت پنج هزار متر خریده ام وبا مبایعه نامه بنگاهی آن زمان. مالک با یک مبایعه نامه که آن را به امضای ورثه ی خود رساند به پسرش فروخت ومن همان زمان از پسر ایشان زمین را خریده ام حالا من میخواهم مبایعه نامه ی قدیمی را در دفترخانه محضری نمایم آیا طرف من فقط پسر مالک هستش یا باید ورثه ی مالک هم باشند .چون سه نفر از ورثه ی مالک درقید حیات نیستند لطفاً راهنماییم نمایید متشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقتی مالکیت به پسر منتقل شده و شمااز پسر خریدید پس طرف حساب شماهم الان این پسر است
اگراز بقیه امضا برای بیعنامه خودتان گرفتید پس الان انهاطرف دعوای شما هستند
و باید دادخواست تنفیذ بیعنامه بطرفیت همه ورثه و بچه های این افرادیکه فوت کردند بدهید