مشاوره حقوقی رایگان - سند اتومبیل

با سلام از طریق سایت ماشینی خریدم که متعلق به فروشنده نبود و قراری که با فروشنده گذاشتم این بود که میگفت سند آماده است فردا سند میزنم. فردای آنروز به من زنگ زد و گفت که صاحب سند رفته کربلا تا ده روز دیگه میاد بیا باقیمونده پولی که نگه داشتی برا سند به من بده و سند ماشینو تحویل بگیر من 500 از پول ماشینو نگه داشتم برا خلافی و خرج محضر و در بنگاه که خود او ماشینو خریده بود دوباره قولنامه نوشتیم با مهر بنگاه. بنگاه هم به من قول داد که دو روزه سند میزنم و قبولی سند ماشینو داد، اما بنگاه قولنامه ای که به من داده کد رهگیری نداره و از آن ده روز هم گذشته که با پیگیری زیاد متوجه شدم ماشین بین چند بنگاه دیگه چند دست چرخیده و باهم اختلاف حساب دارند و سند به نام من نمیزنند و میگن باید حالا حالاها صبر کنی تا اینا اختلافاتشون با هم حل بشه. من کلی خرج ماشین کردم. باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از فروشنده به اتهام فروش مال غیر شکایت کنید تا ایادی سابق مشخص شوند و نسبت به ماشین شما تعیین تکلیف گردد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

لاجرم باید صبر نمایید یا از مراجع قضایی الزام به تنظیم سند و یا فروش و انتقال مال غیر را حسمورد طرح نمایید
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هر یک از همکارارن ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

یا باید به اتهام فروش مال غیر از فروشنده و معاونت در فروش از بنگاهی شکایت نمایید یا آنکه از طریق حقوقی اقدام و الزام به نظیم سند خودرو را به طرفیت مالک اصلی و فروشنده مطرح نمایید