مشاوره حقوقی رایگان - پوشش کمیته امداد

با سلام ی دختر 26ساله هستم که 6سال پیش طلاق گرفتم مهر طلاق از شناسنامه ام پاک شده اما سند طلاق دارم سه ساله جدا زندگی میکنم و هیچ حمایتی از سمت پدرم ندارم به سختی از پس اجاره خونه برمیام و دیگه پولی برای خورد و خوراک برام نمی‌مونه میخواستم بدونم با این شرایط میتونم تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

پرداخت نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است ، حتی بعد از طلاق پدر و مادرش  و زمانی که تحت حضانت و سرپرستی مادر است بر عهده پدر است . اما بعد از این که دختر ازدواج کرد و جدا شد دیگر پدرش وظیفه ای به پرداخت نفقه او نخواهد داشت .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از همان مرجع درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر ولی شما درخواست خود را
به کمیته امداد ، مطرح نمایید تا بررسی نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید درخواست خود را ارایه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
درخواست خود را به کمیته امداد ارائه دهید