مشاوره حقوقی رایگان - انداختن فرد از پشت پیکان وانت بیمه داده ولی میگه قسطی بده

واقعا میخوام بپرسم چه طور بیمه میده بدون رضایت بنده من یه مادر دارم پدرم فوت شده ماشینمو از کمیته امداد وام گرفتم خریدم خرج خانواده میدم الان بدون این که من خبر دار بشم بیمه دادم اوکی. الان میگه باید بدین باید چیکار کنم ؟ممنون میشم راهنمایی کنین.شاهد خواستن واسه دادگاهی13/9/1400ابلاغیه اومده اعتراض زدم شاهد ببرم که من خرجی میدم از خانوادم خبر دارن من مدارکمم همه چیزش تکمیل بیمه گواهینامه طرف خودشو انداخته از بالا ماشین ماشینمم اتاق داره 1/20قد باربندمه خواهشن راهنماییم کنین تا قبل دادگاه ممنون...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس تشخیص دهد شما مقصر هستید باید بیمه پرداخت کنه و می‌تونه به شما رجوع کنه شما نیز می توانید دادخواست اعسار بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که تقصیر برعهده شما باشد میتوان از بیمه نامه شما خسارت پرداخت کرده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شما مقصر هستید خسارت از بیمه نامه شما تا سقف تعهد پرداخت میشود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر بیمه هستید خسارت از بیمه پرداخت می شود بعد بیمه ازشما می گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه بیمه هستیدخسارت از بیمه پرداخت میشود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

درصورتی که مقصر هستید بیمه پرداخت میکنه و بیمه بعد از شما میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتیکه بیمه هستیدخسارت از بیمه پرداخت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا تقصیر 50 - 50 خواهد بود و بیمه خودرو 50 درصد دیه را پرداخت خواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال رامبهم مطرح نمودید می توانید اعسار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال رامبهم مطرح نمودید می توانید اعسار دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام. اگر بیمه هستید خسارت از بیمه پرداخت می شود بعد بیمه ازشما می گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تا سقف تعهد از طرف بیمه پرداخت میشود