مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت دیه و غرامت از کارافتادگی یک چشم در شرکت های خصوصی

سلام
درصورتی که فردی در یک شرکت فنی مهندسی مشغول به کار بوده و در حین انجام کار جوش کاری و غیره.. چشم دچار آسیب شده باشد و نیاز ب عمل جراحی داشته به طوری ک احتمال از دست دادن یک چشم وجود داشته باشد. در این صورت چطور میتوان از شرکت مربوطه جهت دریافت بیمه نقص عضو و یا دریافت از کار افتادگی استفاده کرد؟
ایا از کار افتادگی تعلق میگیرد؟
از کار افتادگی کلی است یا دائم و یا جزئی؟ کدام نوع تعلق میگیرد؟

*مهم* : از چه طریقی میتوان جهت دریافت غرامت و دیه از شرکت مربوطه اقدام کرد؟

ایا مدیران میتوانند نسبت به این مورد بی اعتنایی کنند!؟
لازم ب ذکر است ک فرد تحت پوشش بیمه تکمیلی و خدمات درمانی بوده است. اما در محل کار دچار ننقص عضو شده است
با سپاس از پاسخگویی و مشاوره شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات و گفت و گو دارید لذا از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حادثه حین انجام کار باشد می‌تواند شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما ابتدا شکایت نمایید و اگر کارفرما بیمه مسؤولیت داشته باشد میتوانید از بیمه دیه را درخواست نمایید و