مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم دیه متوفی بین فرزندان عقد دائم و غیردائم

باسلام اینجانب پدرم تو تصادف فوت شدندو تصادف وی تایید شد و پدرم 18 سال پیش زنی صیغه ای رو اختیارکرد و ازدواج ایشان با یه صیغه نامه یکساله خاتمه یافت اما بدلیل اسرار زن درخانه پدرم ماند وبعدازاون تاریخ طی چندسال انها چهارفرزند آوردند و هیچ اقدامی برای ثبت ازدواج شان یا تمید آن و گرفتن شناسنامه نکردند و حتی صیغه نامه یکساله شان را که درحضور یک ملا صیغه کردند رو ندارند آیا به بچه ها و اون خانم دیه میرسد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مدت اون صیغه تمام شده وجهت صیغه اقدام نشده که فرزندان انها از رابطه نامشروع متولد شده اند با عنایت به احکام فقهی و قانون ، یکی از موانع ارث بردن ، ولادت از زنا می باشد . بر اساس ماده 884 قانون مدنی ، " ولدالزنا از پدر و مادر و اقوام آنان ارث نمی برد "

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنند که فرزندان شرعی و قانونی پدرتان هستند ارث می برند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه ثابت شود فرزندان شرعی و قانونی پدرتان هستند ارث میبرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتیکه ثابت شود فرزندان شرعی و قانونی پدرتان هستند ارث میبرند