مشاوره حقوقی رایگان - دیه برادر

سلام و خسته نباشید ببخشید یک سوال داشتم برادرم در سال 98وقتی 28 سالش بود و سرباز بود فوت کرد الان بعد از دو سال براش دیه اومده همسرش قبل فوتش طلاق گرفته بود و الان برادرم یک دختر 9 ساله و دو برادر و یک خواهر و مادر داره دیه چطوری تقسیم میشه به دختر زیاد میرسه یا به طور مساوی تقسیم میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود محاسبه دقیق زمان بر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همسر مهریه خود را نبخشیده باشد می تواند تمام آنرا دریافت کند و دیگر به شخصی ننیرسد. اما در صورت دیگر یک ششم به مادر و الباقی به دختر به خواهران و برادران چیزی نمیرسد.