مشاوره حقوقی رایگان - دیه متوفی

تقسیم دیه بین وراث به چه صورت است؟ آیا اگر متوفی نسبت به ثلث اموالش وصیت کرده باشد ثلث دیه را هم شامل می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام ابتدا باید دیون متوفی و پس از ان ثلث اموالش بعنوان و صیت و مابقی بین سایر وراث تقسیم شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دیه متوفی درحکم ماترک است و براساس قوانین ارث بین وراث تقسیم میشود وصیت راهم شامل میشود یعنی اگر درزمان حیاتش وصیتی کرده باشد دیه هم شامل میشود