مشاوره حقوقی رایگان - صلح بلاعوض

با عرض سلام و احترام و خسته نباشید فراوان خدمت وکیل های عزیز .
... پدر من به صورت صلح نامه بلاعوض یک خانه ی ویلایی در روستا به من داد. و داخل صلح نامه نوشته بدون اجبار و در کمال سلامت جسمی و عقلی . و شرط کرد تا زنده است
ازش استفاده کنه. بعد تو بنگاه یک قولنامه ی هم بین من پدرم نوشته شد که به صورت توافقی پدر من این خانه به من داده. یک اجاره نامه هم از من گرفت که به صورت رایگان مادام العمر بدون کرایه زندگی کنه. مهر شورای روستا و شاهد هم است.
بعد از مدتی سند تک برگ هم به نام من امده و الان پدر من پشیمان شده . و ادعا میکنه که به صورت اجبار ی اجبار و تهدید من ملک ازش گرفتم. رفته با شاهد های که خودش آورده بود دست به یکی کرده که من با اجبار ملک ازش گرفتم. ایا توانایی باطل کردن سند تک برگ دارد و می تواند ملک از من پس بگیرد .
من صلح نامه و قولنامه که پدر من امضاء کرده دارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با مدارک تشخیص می دهد بهتر است وکیل بگیرید