مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت چک

سلام و خسته نباشید

حدود ده سال قبل پسرعموی من جهت خرید کالایی به شخصی مراجعه کرد و من به عنوان ضامن پشت چک را امضا کردم، متاسفانه پول شخص رو نداده و در طی این مدت چند بار هم صاحب کالا با من بعنوان ضامن تماس گرفتن و من بعنوان ضامن سند خانه و زمین پسر عموم که در اختیار من بود و وکالت کامل هم داشتم به ایشان پیشنهاد دادم و قبول نکردن، از آنجاییکه من هیچگونه تمکن مالی ندارم و پسر عموی من همچنان با این شخص در حال مراوده و معامله هستن، و در تاریخ چک که فقط به صورت عددی نوشته شده هم دست بردن، چه مسوولیتی متوجه من میشه، ضمنا پسرعموی من استطاعت مالی جهت پرداخت چک را دارد و اموالش هم مشخص هست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . اگر ضامن از صادرکننده ضمانت کرده باشد وضعیت بدین صورت است که اگر در مهلت مذکورقانونی (15روز و45روز ) اعتراض شود دعوی علیه ضامن نزد دادگاه معتبر است و اگر در مهلت مذکور اعتراض نشود، دعوی علیه ضامن نیز ممکن نیست.در صورت داشتن ابهام از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.