مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام یه پرونده کیفری مربوط به کتک کاری دارم در شهرستان قصرشیرین که طرفم که منو زده بود محکوم شد و من یه تومن پول وکیل دادم .
الان من میخوام پول وکیلمم از طرف مقابلم بگیرم چه کاری باید انجام بدم به کجا مراجعه کنم؟ میخوام دادخواست مطالبه حق الوکاله وکیلمو بدم باید به کجا دادخواست بدم؟ به قصرشیرین باید دادخواست بدم یا برم کرمانشاه برای رسیدگی به حق الوکاله وکیل؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در شورای حل اختلاف محل زندگی طرف دادخواست بدهید.

یک وکیل

در تکمیل باید ذکر شود طرف شما به پرداخت حق الوکاله به میزان تعرفه محکوم می شود نه حق الوکاله توافقی.

یک وکیل

همکار محترم پاسخ کامل را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم