مشاوره حقوقی رایگان - سو حسن رفتار و معاشرت زوجه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای شریف
بنده توسط همسرم از منزل مشترک که بنده 2ماه پیش در قبال مهریه به ایشان داده بودم بدون اطلاع بنده با تعویض قفل درب ورودی آپارتمان اخراج گردیده و از حضور بنده در منزل مشترک ممانعت به عمل آورده و نیز ایشان حاضر به استرداد اموال متعلق به بنده نمی شدند که من با شکایت از طریق دادگاه حقوقی توانستم طبق حکم دادگاه ایشان را محکوم به استرداد قسمتی از اموال خود بکنم.
حال سوال من اینه که 1_ آیا این حکم محکومیت میتواند سندی باشه در اثبات سو حسن رفتار و اخلاق و معاشرت همسر بنده؟
و همچنین اقدام ایشان در مورد تعویض قفل در و راه ندادن بنده به منزل مشترک، ضمنا ایشان 8 ماه پیش محکوم به تمکین نیز شده‌است
با سپاس از لطفت شما

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

هر کنس هرگونه که بخواهد میتواند در اموالی که از آن اوست استفاده کند و منزلی که به نام ایشان شده دیگر منزل مشترک نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع شما نیاز به بررسی و گفت و گو دارد