مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام من چندماهه عقد کردم، نامزدم الان قصد طلاق توافقی داره یعنی من مهریه و نفقه رو ببخشم و.. اما من قصد بخشیدن مهریه ندارم اما من هم خواهان طلاق هستم، خودش رفته پیش یک مشاور قضایی گفته طلاق توافقی بگیریم و شاهد برده متن رو امضا زده در صورتی که من موافق طلاق توافقی نیستم و امضا نکردم، بنظرتون اون برگه رو بگیرم از مشاور قضایی میتونم به عنوان یه ادله برای اثبات سو معاشرت و سورفتار ایشون استفاده کنم و بگمایشون قصد ادامه دادن زندگی رو نداره فقط برای مهریه خودش درخواست طلاق نمیده؟ در ضمن ازش چندین پیام هم دارم که گفته برو طلاقتو بگیر و بریم طلاق بگیرم و خودش هم رفته پیش بزرگترهای من گفته من رو نمیخواد فقط برای مهریه نگه داشته و اونها میان شهادت میدن و یکبار هم کتکم زده و برگه پزشکی قانونی دارم اما ترک تعقیب زدم منجر بحکم نشده هنوز با همه این ها من میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟ در ضمن نه پولی دارن الان نه مالی به نامشونه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای طلاق توافقی کسی نمی تواند شما را مجبور نماید و برای بخشیدن مهریه نیز به همچنین اما با این دلایل شما نمی توانید طلاق بگیرید و

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام به صرف اخذ آن برگه و صفحات پیام نمیتوانید دادخواست طلاق دهید مگر اینکه عسر و حرج را اثبات نمایید. یا با اخذ رأی ترک انفاق به مدت 6 ماه دادخواست طلاق دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
پرونده مهریه خود را ب جریان بیندازید تا منجر ب صدور حکم گردد .و با مامه پزشکی قانونی و شاهدت شهود از ایشان بابت کتک کاری شکایت نمایید
ضمنا بله با ارایه توافق یکطرفه ایشان و پیامکها در صدد اثبات ازار و سو معاشرت ایشان باسید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

امضا کردن توافقنامه توسط همسر شما دلالت بر سو معاشرت ایشان نیست ولی برای درخواست طلاق از سوی شما باید در عسر و حرج بودن شما برای دادگاه ثابت بشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با حربه مالی ،زوج را وادار به توافق برای طلاق کنید. مهریه خود را اجرای ثبت درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق اگر توافقی حاصل نشد.باید عسر و حرج خود را ثابت کنید برای مهریه از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده اقدام کنید اگر مالی از ایشان‌میشناسید معرفی کنید استعلام سه گانه میشود و در نهایت اگر هیچ مالی شناسایی نشد پرونده در ثبت مختومه میشود و از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید اگر اعسار ایشان قبول شد مهریه تقسیط میشود.اگر هر کدام از اقساط را نپرداخت میتوانید جلبش کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد

شما درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه گذشته و نفقه جاری را مطرح نمایید
و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

امضا آن برگه توافقنامه و پیامهای طلاق توافقی ، دلیل عسر و حرج محسوب نمیشود.
شما می توانید از طریق مهریه و نفقه ایشان را تحت فشار قرار بدهید تا برای طلاق واقعا توافقی ، پیش قدم شود.
اما شما واقع بین باشید.عمر خود را تلف نکنید. واقعیت این است که دلیلی برای طلاق ندارید. هر چند سال هم مهریه و نفقه بگیرید حاصلی نخواهد داشت. بهتر است با دریافت مبلغی که در توان زوج است برای طلاق توافقی اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید عسر و حرج ثابت شود که تشخیص آن بادادگاه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز دلایل بیشتر و محکم تر دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده با این شرایط امکان طلاق یک سرفه برای شما وجود ندارد و برای طلاق باید دلیل داشته باشید که بدون دلیل نمی توانید.
شما صرفا می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و نفقه نیز تحت شرایطی قابل مطالبه است.
اگر قصد طلاق دارید بهتر است توافق کنید در غیر اینصورت امکان طلاق به راحتی وجود ندارد و معمولا اشخاص در اینگونه موارد در نهایت توافق می کنند.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

برای صدور رای طلاق به درخواست زوجه باید عسر و حرج زن ثابت شود و صرف امضا آن برگه دلیل بر سو معاشرت نیست ولی رای دادگاه بر ضرب و جرح میتواند دلیل بر عسر و حرج باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسر و حرج را اثبات نمایید. یا با اخذ رأی ترک انفاق به مدت 6 ماه دادخواست طلاق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
نفقه نیز همچنین،
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهریه و نفقه شما قابلیت پیگیری دارد ولی نمی توانید به صرف یک متن سوء رفتار همسرتان را اثبات نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید از مشاوره تلفنی اقدام نمایید