مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

بل عرض سلام.
پدر من سال 83 فوت شدن و در اون زمان ما چهار خواهر مجرد و یک خواهر متاهل و دو برادر متاهل بودیم که به خاطر شرایطمون بجز یکی از برادرها حاضر نشدیم که اموالمان رو جدا کنیم.
برادرم به شورای روستا شکایت کرد و شورا زمینهای ایشان را در یک نامه که نه تاریخ ثبت نه شماره ثبت داره براشون جدا کرد و ما به اجبار امضا کردیم.با توجه به اینکه زمینهای موجود نسقی هست و هنوز پول آب و برق به نام پدرم هست ایشون بدون اطلاع به ما حدود ده سال قبل زمینها رو فروختن و هنوز هم سندی یا نسقی به نام خریدار نیست.
آیا ما میتوانیم برادرمان رو به فروش مال غیر متهم کنیم

پاسخ ها :

علي  آقاپور

علي آقاپور :

سلام خیر بجهت مشمول مرور زمان