مشاوره حقوقی رایگان - ارث

یکی از ورثه زمین زراعی تقریبا یک هکتار را بدون اجازه ی ورثه ی دیگر فروخته و حالا خریدار توی زمین زراعی درخت کاشته و فنس کشی کرده .......
آیا هر وقت ورثه بخوان زمین و پس بگیرن می تونن شکایت بکنن ؟حتا اگه قولنامه یا سند داشته باشن یا به اسمشون زده شده باشه ؟اونموقع تکلیف سرمایه گذاری های که رو زمین انجام دادن چی می شه؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

معامله صحیح نبوده.
خریدار برای هزینه ها به فروشنده مراجعه میکنه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبل از تقسیم ترکه ، یکی از ورثه ، ماترک را انتقال بدهد امکان شکایت وجود خواهد داشت ولی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت هست و معامله باطل میشود و باید قلع وقمع صورت بگیرد و خریدار اگر مطلع نبود میتواند به فروشنده بابت خسارات مراجعه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ یک از ورثه نمی تواند زمین مشاره تحویل دهد وراث می‌تواند سهم حقوقی خود را مطرح نمایند بفروشند اما نمی‌توانند آن را در اختیار دیگری قرار دهند تصرف مال مشاع نیاز به رضایت تمام مالکین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ملک مشاع و ورثه ای بوده و طرف امضاء نکرده امکان باز پسگیری وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است