مشاوره حقوقی رایگان - درباره زمین ورثه ای

سلام خسته نباشید پدرم سال 1365زمینی خریداری کرده سال 1373 فوت کرده پدرم ما 7برادر و4خواهر هستیم درسال 1383 3نفر از وراث بدون اطلاع با بقیه وراث زمین را فروخته اند بدون اینکه حتی انحصار وراثت رو هم به بنگاه نشان دهند الان من از بقیه وراث امضا گرفتم برای کارهای زمین که یکی از وراث که زمین را فروخته بوده الان همون زمین را مجدا خریده توضیع من درخت کاشتم امسال سرزمین ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این موضوع از حیث کیفری قابلیت تعقیب نداره چرا که خود اشخاص سهیم هستن در ماترک بجای مانده و فقط از لحاظ حقوقی شما باید پیگیر بشید ولی اینکه نهال در زمین کاشتید نشان دهنده ی تصرف هستش و این به نفع شماست و بهترین راه این هستش که تصرف شما باعث طرح دعوای خریدار که خودش جزءوراث محسوب میشه علیه شما میشه و به نظر بنده از همون طرح دعوای ایشان خواستار اعلان بطلان قرارداد نسبت به مقداری که سهم شماست در دعوای تقابل خواسته بشه البته فرضیات دیگه ای متصور هست که ضیق وقت مانع توضیح خواهد بود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص نیست آیا زمین سند رسمی دارد یا خیر؟ آیا آن 3نفر سهم خودشان را فروخته اند یا شش دانگ را و...... به هرحال اگر زمین مورد ادعا، اثبات شده در مالکیت متوفی بوده است بقیه وراث حق فروش آن را بدون رضایت دیگر وراث نداشته اند و . بهتر است به طورحضوری مدارک را به وکیل دادگسستری در محل زندگی تان نشان دهید و راهنمایی دقیق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که بدون اجازه سایر ورثه فروخته باشد دادخواست اعلام بطلان معامله به جهت فضولی بودن مطرح نمایید و قولنامه باطل میشود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

نیاز به بررسی دارد.مشخص نکرده اید آن 3 نفر سهم خودشون رو فروختن یا کل ملک رو.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بقیه وراث حق فروش آن را بدون رضایت دیگر وراث نداشته آمد اما شما نمیتوانید کیفری اقدامی کنید بهترین راه به نظر اینجانب اینه اگر این سه نفر کل زمین را فروخته آمد ابطال معامله را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما فروش مال غیر انجام شده است و با توجه به گذشت زمان طولانی شما باید اقدام مناسب حقوقی انجام بدهید و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

شکایت فروش مال مشاع را ثبت و پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما چطور امضا گرفتید برای کارها شما نمی‌توانید طرف بقیه اعلام وکالت در دادگاه کنید صرفا میتونید با وکیل قرارداد ببندید امضا گرفتن صرف کافی نیست باید وکالت رسمی اداری به شما داده شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما مفصل است تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست فروش مال غیر را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین را بدون اذن سایرین فروخته و مجوز انتقال به وی داده نشده قابل ابطال است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

معامله صورت گرفته قابل ابطال است ضمن اینکه به جرم انتقال مال غیر می توانید شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

با درود شما ابتدا گواهی حصروراثت وانجام وبعداز ان مطالبه سهم الارث وابطال ان مبایعه نامه رو در دادخواست مطرح کتید البته حتما توسط وکیل کارتون انجام بشه بهتره..پاینده باشید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
انتهای سول واضح نیست. ولی معامله ی انجام شده چون بدون رضایت سایر ورثه بوده قابل فسخ است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

خواسته شما چیست ؟
چنانچه انحصار وراثتی انجام نداده اید میتوانید از آن سه وراث شکایت فروش مال غیر نمائید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كشت و زرع براي زارع است
نسبت به بقيه موارد نيازمند رويت مدارك يا مشاوره تلفني است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به توضیحات مذبور در صورت سوال بدوا لازم به ذکر است که موضوع مربوطه نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد ،
لیکن از طرفی بنظر موضوع مشمول مرور زمان گشته و قابلیت تعقیب کیفری را ندارد و بهتر است از طرق حقوقی موضوع را پیگیری نمایید

احسان چوبینه

جناب آقای احسان چوبینه :

سلام
در صورت فروش سهم دیگران بدون رضایت آنها معامله فضولی و قابل رد شدن اشت

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،انتقال مال غیر صورت گرفته ومی توانید شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به بررسی و مشاوره دارد

محسن چوبانی

جناب آقای محسن چوبانی :

باسلام احترام درخصوص سوال شما عرض کنم فروش مال غیر صورت گرفته ومعامله صورت گرفته قابل ابطال هست اخرسوال نامفهوم هست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

توضیح کافی نیس ولی گویا تخلف قانونی صورت نپذیرفته

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

سوال شما مبهم است اما اگر منظور شما این است که می توانید سهم الارث خود را دریافت کنید؟ بله می توانید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی با عنایت به گذشت مدت زمان طولانی وجنبه کیفری مشمول مرور زمان گشته است ولیکن میتوانید از طریق حقوقی درصورتی که مازاد بر میزان سهم خویش اقدام به فروش نموده اند دادخواست ابطال معامله به جهت فضولی بودن مطرح نمایید.
لازم به ذکر است هیچ یک از مالکین مشاعی حق تصرف در ملک بدون اذن و اجازه سایر مالکین ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر آن سه نفر تنها سهم خود را فروخته باشند حتی بدون گواهی انحصار وراثت �کلی ندارد اما اگر نسبت به حقوق بقیه اجحاف نموده و اضافه تر از حق شان را فروخته و ثمن دریافت کرده‌اند فروش مال غیر است اما جرم نیست چون در اموال مشاع جرایم علیه مالکیت ازهرنوعی نسبت به مال مشاعی متصور نیست بقیه وراث می توانند با دریافت گواهی انحصار وراثت دادخواست اعلام بطلان مبایعه نامه فوق را به نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت فروش فضولی و عدم تنفیذ معامله باطل است