مشاوره حقوقی رایگان - چرا دادسرای عمومی و انقلاب چنین رایی داده

چهارده سال پیش بدرخواست دختر باجناقم مدرک تحصیلی ام را در اختیار وی قرار دادم بدون اینکه یک ریال بگیرم شش ماه پیش ماشینم را پاسگاه توقیف و من را به اداره امور مالیاتی راهنمایی کردند. در آنجا بود که فهمیدیم شرکت شرکت ساختمانی دختر باجناقم 260میلیون تومان بدهی مالیاتی و هفتصد میلیون تومان جریمه دارد. دو ماه پای وی صبر کردیم بلکه ماشین و خانه مان را آزاد و ما را از دردسرهایی که برایمان درست کرده بود رها کند نکرد و ما مجبور به شکایت شدیم بجرم جعل امضاء و استفاده از سند مجعول. وکیل هم گرفتیم
رای دادگاه اینچنین بود ، با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از تاریخ اعتراض گذشته لذا بفرض درست بودن ادعای شاکی ، متشاکی تعقیب کیفری ندارد !؟ با توجه به اینکه این مالیات متعلق به فاصله سالهای 89 تا 93 میباشد و دارایی از 93 تا 96 برای مدیر عامل یعنی همین دختر باجناقم اخطاریه میفرستاده و از 96 از وی شکایت کرده که اوایل سال جاری یا اواخر سال 99 دیوانعالی کشور حکم به نفع دارایی داده است و با توجه به اینکه نه متشاکی و نه دارایی من را در جریان قرار نداده اند ! صدور این حکم باعث میشود که اموال ما همچنان دم تیغ دارایی باشد و با توجه به اینکه این خانم بدون رضایت من مرا عضو هیئت مدیره شرکتشان کرده و کلک زده و با توجه به اینکه بقیه اعضای هیئت مدیره چون پول میگرفته اند در جریان بوده و هرسه نفرشان و خود متشاکی کلیه اموالی که از این راه بدست آورده بنام بچه‌ها یشان زده اند ! لطفاً راهنمایی بفرمائید منی که چوب قوم و خویشی را خورده ام و در جریان نبودهام و آمدم ثواب کنم کباب شدم !چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه رسمی مبنی بر استعفا از مدیر عاملی و هیئت مدیره همچنین استرداد کلیه مدارک تحصیلی را درخواست نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مرور زمان شکایت جعل از تاریخ اطلاع از جرم است نه از تاریخ وقوع جرم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مرور زمان شکایت جعل از تاریخ اطلاع از جرم است نه از تاریخ وقوع جرم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مرور زمان شکایت جعل از تاریخ اطلاع از جرم است نه از تاریخ وقوع جرم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مرور زمان شکایت جعل از تاریخ اطلاع از جرم است نه از تاریخ وقوع جرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

مرور زمان شکایت جعل از تاریخ اطلاع از جرم است نه از تاریخ وقوع جرم