مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام برادرم 9ماهه که عقد کرده 3روز بعداز جلسه اول خواستگاری خانواده دختر جواب مثبت دادن و برای برادرم و دخترشان به پیشنهاد خودشان صیغه خواندن بعد از خواندن صیغه دختر کلا خانه ما ست رفتارش صمیمی بود اما بعد از عقد کلا عوض شد.پیش مشاور رفتیم و متوجه شدیم دختر بیماری پارانوئید دارد وخانواده اش هم اطلاع داشتند اما درمورد بیماری حرفی به خانواده ما نگفتن.آیا برادرم میتواند بدلیل پنهان کردن بیماری تدلیس تقاضای فسخ نکاح دهد؟ وآیا نکاح فسخ میشود؟ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلا.بله اگر بیماری مربوط به قبل ووقضیه کتمان شده لذا می توانید بابت تدلیس در نکاح اقدام کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست تدریس در نکاح مطرح کنید اگر ثابت بشه به شما اعلام نکرده احتمالا دادگاه رای میده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت مواردی می‌توانید تدلیس در نکاح مطرح نمایید قابل بررسی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت این موضوع نیاز به اثبات دارد