مشاوره حقوقی رایگان - چک

اگر چکی در ازای خرید خودرو داده باشیم و خودرو مشکل داشته باشد و چک را بخاطر اینکه رفع مشکل نشده پاس نکنیم فروشنده میتواند چک را قانونی اقدام کند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله می تواند استفاده نماید .بهتر است اگر معیوب است (عیبی که در زمان معامله مخفی بوده)اظهارنامه مبنی بر فسخ دهید وسپس دادخواست استرداد لاشه چک را نمایید در ابتدا قبل اقدام قانونی به بانک رجوع وتقاضای مسدودی نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می تواند می توانید به استناد خیار عیب اظهارنامه ای مبنی بر فسخ ارسال نمایید متعاقبا دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند اقدام کند شما برای حل مشکل خود باید از راهکارهای حقوقی دیگری استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما تا زمانی که ادعای خود را اثبات نکردید در مقابل بانک و طرف مقابل مسئول پرداخت هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دارنده چک
میتواند دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح نماید مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید