مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اثر انگشت از فرد بی سواد

سلام خسته نباشید
پدر بزرگ (پدر مادرم) بنده فوت کردن و دایی بنده از بی سوادی مادرم سو استفاده کرده و از اون روی کاغذ اثر انگشت گرفته که مادرم سهمش رو به داییم فروخته و هیچ حقی از ارث دیگه نداره و هر چی حقش بوده به داییم داده یه برگ A4 سفید اثر انگشت مادرم رو گرفته و هر چیزی که دوست داشته داخل برگه نوشته و به دروغ به مادرم گفته که میخوام کارهای زمین رو انجام الان ما میتونیم شکایت کنیم و ادعا کنیم که ایشون بدون اطلاع فرزندان از بی سوادی مادرم سو استفاده کرده و ازش امضا گرفته؟ با سپاس

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکانپذیر است به شرطی که بتوانید عدم اطلاع ایشان از مفاد سندی که امضا کرده را اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود امکانپذیر است به شرطی که بتوانید عدم اطلاع ایشان از مفاد سندی که امضا کرده را اثبات کنید