مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک دارای مستاجر

باسلام خدمت شما
من مستاجر هستم و صاحب خانه به علت بدهی به بانک حکم اجرائیه صادرشده است الان من باید خانه را خالی کنم یا تا پایان مهلت قولنامه در واحد فوق سکونت کنم لطفا راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم نیست خانه را خالی کنید تا بانک حکم تخلیه بگیره مدت قرارداد شما تمام میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تا پایان قرارداد هیچ کس نمی تواند شما را بلند نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید تا پایان قرارداد در خانه بمانید و تا تمام مبلغ رهن خود را از موجر نگرفته اید ، خانه را
تسلیم موجر یا اجرای احکام ننمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مراحل مزایده و تخلیه طولانی است تا زمانی که اخطار تخلیه برای شما نیامده ملزم به تخلیه نیستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا انقضای قرارداد نمی توانند تخلیه نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مراحل مزایده و تخلیه طولانی است تا زمانی که اخطار تخلیه برای شما نیامده ملزم به تخلیه نیستید