مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و طلاق

با سلام حکم طلاق من صادر شده و همسرم اعتراض گذاشته و چند روز دیگر جلسه تمکین دارم تداخل این دو به چه صورت هست آیا من برای اینکه حکم علیه من صادر نشود باید اعلام آمادگی کنم تکلیف چیست ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر شما می خواهید طلاق بگیرید و گرفتن نفقه برای شما اهمیتی ندارد الزامی به تمکین نیست زیرا که عدم تمکین زن از مرد اسقاط کننده حق نفقه است و صرفا با اعلام عدم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

پرسشگر :

ممنون از جواب شما....برای اینکه نفقه به من تعلق بگیرد باید حتما تا مرحله فرجام خواهی اعلام آمادگی برای تمکین بکنم درسته

یک وکیل

سلام همانطور که همکار محترم فرمودند در صورت عدم نیاز شما به نفقه می توانید از تمکین خودداری نمایید اما چنانچه نفقه برای شما اهمیت دارد تا زمان طلاق باید تمکین نمایید و در دادگاه اعلام نمایید با توجه به حکم طلاق و تا زمان قطعی شدن حکم از همسرتان تمکین می نمایید