مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی

با سلام. چند روز پیش کارت بانکیم مسدود شد رفتم استعلامات قضایی یه نامه دادن که ببرم شورای حل اختلاف و نوشته بود مبلغ مسدودی بیست و چهار میلیون تومن ، موجودی من دو میلیون تومان بود من مراجعه نکردم فرداش حسابم باز شد اول ده هزار تومان به حسابم واریز شد بعد کل حسابم خالی شد میخواستم قبل از اینکه برم شورای حل اختلاف یه راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق شورا پیگیری نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حصوری به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه کنید