مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین انجام وظیفه یا جانباز

نادر ترکیان:
سلام از پرسنل کادر ارتش هستم
درسال 82 در حین آموزش رزمی درس عملیات رزمی با دوره تخصص ثانویه در حال طی دوره همتاسازی در دانشکده پدافند هوایی بودم که در اثر اصابت گهواره سیستم هیدرولیک جنگ افزار شیلکا به پهلویم کلیه سمت راست را کامل از دست دادم و شورای عالی پزشکی هم از دست دادن کلیه را در اثر ضربه وارده اعلام کرد و با توجه به بند ح ماده 107قانون ارتش کشته شدن در هر گونه آموزش رزمی را شهید و اگر نفر کشته نشدو عضو و یا قسمتی از اندام را برای همیشه از دست داد و تا یکسال کارایی را بدست نیاوردطبق ماده 108نقص عضو در حین آموزش رزمی را جانباز تلقی می کنند ولی کمیسیون 120 مرا طبق بند ج ماده 108 معلول حین انجام وظیفه قلمداد و بازنشسته کردند که نه درجه ای و نه پاداش پایان سی سال به من تعلق نمی گیرد آیا با توجه به این ماده در خصوص آموزش رزمی و اینکه در محل آموزش و مشغول فراگیری آموزش در دانشکده پدافند ارتش بودم به من جانبازی تعلق می گیرد تا پیگیری کنم؟

آموزش از نوع رزمی و محل آموزش هم دانشکده نظامی پدافند هوایی ونام کتاب درس هم آموزش عملیات رزمی و جنگ افزار هم که شیلکا بزرگترین جنگ افزار پدافند هوایی بوده و کلیه ام را که برای همیشه از دست دادم و کارایی را هم تا یکسال بدست نیاوردم و شورا عالی پزشکی 35درصد از کار افتادگی داد و جانبازی را منوط به کمیسیون 120 گذاشت که آنها جانبازی ندادند و معلول حین انجام وظیفه رد کردند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که راب توسط کمیسیون بدوی ماده 120 صادر شده باشد می توانید ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ رای نسبت به تجدیدنظرخواهی از رای صادره اعتراض تا در کمیسیون تجدیدنظر مجدد مورد بررسی قرار گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیاز به بررسی دارد لذا از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
می توانید اعتراض دهید در صورت قطعی شدن از طریق دیوان اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید