مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ترکه

سلام. میخوام خونه پدری که تقسیم ارث انجام شده ولی با بقیه وراث به مشکل خوردم یکی از خواهرام داخل خونه ساکن هستش میخوام خونه رو پلمپ کنم خودم تنها میتونم مراحلش چطوریه چند وقت شکایت طول میکشه

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام با در دست داشتن گواهی حصر وراثت به ثبت محل وقوع ملک مراجعه ود درخواست سند سهم الارث خودتان بکنید وبعد دادخواست خلع ید بدید

یک وکیل

با تنظیم دادخواست خلع ید می توانید می توانید مانع سکونت ورثه در منزل شوید. علاوه بر آن می توانید دادخواست تنفیذ تقسیم نامه و تقسیم ماترک وفق آن را از دادگاه تقاضا نمایید.

یک وکیل

با سلام اگر می خواهید بفروشید ابتدا باید عدم افراز بگیرید و سپس دستور فروش از دادگاه بخواهید و اگر هم میخواهید خانه را خالی کنید باید با گواهی حصر وراثت دادخواست خلع ید ملک مشاع بدهید