مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدر در دوران عقد

سلام من دختری 17ساله هستم و چهارماه دیگ میشه 18سالم
متأهل هستم، وپدرم نمیزاره با همسرم زندگی کنم وهم دیگر را ببینیم اجازه دارم ک از خانه بدون اجازه خانواده بروم و با همسرم زندگی کنم مشکلی پیش نمی آید؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما وقتی ازدواج نموده اید باید در تمکین همسر باشید همسر شما می تواند اظهارنامه ای مبنی بر تشکیل زندگی ارایه وسپس قانونی اقدام کند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما وقتی ازدواج نموده اید باید در تمکین همسر باشید همسر شما می تواند اظهارنامه ای مبنی بر تشکیل زندگی ارایه وسپس قانونی اقدام کند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید در تمکین همسرتان باشید همسر شما می تواند اظهارنامه ای مبنی بر تشکیل زندگی ارایه وسپس قانونی اقدام کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید در تمکین باشید همسر شما میتواند اطهارنامه ای مبنی بر تشکیل زندگی تقدیم کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همسر شما میتواند اطهارنامه ای مبنی بر تشکیل زندگی تقدیم کند