مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدر دختر در عقد

سلام وقت بخیر
من تقریبا 20روزهست که عقد دائم شدم
به علت اینکه شوهرم شهر دیگه زندگی و کار میکنه به پدرم گفتم که روزهای کاری، من به خونه پدرشوهرم که شهر دیگه ای هستند برم و کنار همسرم باشم و آخر هفته ها با همسرم بیایم شهر ما و پیش خانواده من باشیم.
ولی پدرم مخالفت کرد و گفت هنوز عروسی نکردید!(خانه مشترک ندارید)
میخواستم بدونم آیا میتونم بدون اجازه پدرم برم خانه پدرشوهرم ؟
(اضافه کنم که باکرگیم در دوران عقد با میل خودم گرفته شده)

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام وقت بخیر در این خصوص منع قانونی وجود ندارد و شما می توانید به ترتیب مذکور در سؤال عمل نمایید.