مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری پدر در صورت ازدواج موقت

سلام وقت بخیر
1: من مدتی هست که از همسرم جدا شدم و زیر نظر پدرم بیمه شدم و حقوق دریافت میکنم و پدر فوت شدن خواستم بدونم اگر بخوابم با آقایی که قبلا همسرم بوده و الان متاهله صیغه 99 ساله انجام بدم باید صیغه نامه رسمی دریافت کنم و این باعث نمیشه بیمه و حقوق پدرم قطع بشه ؟
2: برای صیغه 99 ساله به خانم نفقه و ارثیه تعلق میگیره و آقا باید خونه هم بگیره ؟ خودم خیلی میترسم و نمیدونم چه درسته و چی غلط ایشون همسرم سابغم هست و چون با هم مشکل داشتیم توافقی جدا شدیم و ایشون ازدواج کرد اما من نتونستم به کسی جز ایشون فکر کنم با اینکه تو زندگی اول خیلی عذاب کشیدم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید

و خیلی ترس دارم از مخفی کاری از نظر قانونی من اختیار دارم هرطوری میخوام زندگی کنم اما در بین خانواده ها کلمه صیغه و اینکه بدون اجازه ازدواج کردن بی آبرویی هست

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا قطع میشود/ خیر تعلق نمیگیرد /بهتر است اینکار را نکنید رسمی دوام نیاوردید صیغه دوام می اورید صیغه صرفا برای لذت بردن است نه ارث بردن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه بشید جایی ثبت نمی شود و هیچ ارگانی متوجه موضوع نمی شود.
به شما ارث نمی رسد و نفقه اگر شرط کنید تعلق می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به صورت شرعی و قانونی صیغه محرمیت خوانده و جایی ثبت نگردد اگر صیغه کنید ارثی نخواهیم برد مگر آنکه در وصیت نامه یک سوم اموال را به نام شما وصیت کرده باشند همچنین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت مگر آنکه شرط نفقه گردیده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر صیغه بشید جایی ثبت نمی شود و هیچ ارگانی متوجه موضوع نمی شود. به شما ارث نمی رسد و نفقه اگر شرط کنید تعلق می گیرد