مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام من خانمی را صیغه کردم بعد از مدتی متوجه شدم که ایشون صغیه دائم فردی دیگه هستن و دفترچه هم دارن که مدت 2سال هست که همدیگه رو ندیدن
الان شوهر این خانم میتونه از من شاکی بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند
شما نیز می توانید اعلام کنید که بی اطلاع بودید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي
در اسلام زنا به رابطه جنسی میان زن و مرد، بدون وجود رابطه ازدواج میان آن‌ها می‌گویند همچنین به مردی که مرتکب زنا شده‌است زانی و زن زناکار را زانیه می‌گویند.

زنا با زن شوهردار از منظر دین یکی از گناهان کبیره به شمار می آید ولی بزرگی خداوند و وسعت مهربانی او به حدی است، که اگر گناه کاری که مرتکب چنین عملی شده است واقعا از عمل خود پشیمان باشد و تصمیم جدی بر ترک گناه و جبران بدی خود بگیرد، امید بخشش و آمرزش او از طرف خداوند مهربان بسیار زیاد است.
زنا از منظر قانون ; در ماده 63 قانون مجازات اسلامی‌ در تعریف جرم زنا آمده است : جماع مرد با زنی که بر او ذاتا حرام است
در کتاب دوم از باب اول قانون مجازات اسلامی‌ نیز راه‌های اثبات این جرم و انواع آن مشخص شده است. زنای محصنه، زنای به عنف و زنای غیرمحصنه مواردی است که انواع و اقسام آن در دین اسلام پیش‌بینی و شرح داده شده و مجازات آن مشخص است.
بديهي است در صورت استمرار اين رابطه نامشروع حكم اعدام منتظر شما و زانيه مي باشد ؛ بنابراين فوراً و براي هميشه ترك نماييد