مشاوره حقوقی رایگان - صیغه کردن زنی که سه ساله از شوهرش جدا شده

سلام
وقت بخیر
زن 40 ساله ای که سه ساله با شوهرش اختلاف داره و 2 سال هست که تنها زندگی میکنه و کاملا در یه شهر...
اما حکم طلاق بینشون صادر نشده ا
فقط هر دو بیخیال همدیگه شدن
ایا میشود با این زن صیغه شد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر به هیچ عنوان

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر جهت صیغه باید حتما زن طلاق گرفته باشه و الان ایشون درقید زوجیت کس دیگه هستند شمانمیتونید چنین زنی رو به عقدخود درآوردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازدواج با زنی که در زوجیت شخص دیگریست در صورت رابطه، زنا محقق بوده و مجازات سنگین دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر ایشان هنوز در علقه زوجیت دیگری است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در زوجیت همسر اول می‌باشد واین امر امکان ندارد