مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش

سلام خسته نباشید ببخشید من یه واحد اپارتمان پیش خرید کردم از یکی از اقوام .یه کاغذی ببین خودمون نوشتیم موعد تحویل ی سال بود الان از تاریخ تحویل 3 ماه گذاشته.ولی هنوز آماده تحویل نیست توی اون کاغذ حرفی از ضرر زیان نزدیم .من الان باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید اگر شکایت کنم فایده داره یانه این کاغذ ک نوشتیم ببین خودمون اعتبار دارد یاخیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیش خرید باید از طریق اسنادرسمی باشد و گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله این دست نوشته اعتبار داشته وشما میتونید به استناد آن الزام به انجام تعهد را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تحویل مبیع بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تحویل مبیع بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تحویل دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد و الزام به تحویل دهید