مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه

سلام.برادرمن طبق سوابق کیفری به موادمخدربا۲گرم شیشه محکوم به ده سال حبس شده است.و الان درطول حبس می باشد.درمرخصی که اخرین بارامدچون مصرف کننده شیشه است.بدون اینکه خودش بفهمددوروزبیهوش و درفازشیشه هیچی یادش نمی امدوفقط میگفت که قرص خوردم بریم بیمارستانکه مرخصی ام داره تموم میشه.بیمارستان فرستاداتاق عمل.بعدازعمل به ما گفتن سه بسته پلاستیکی متصل بهم ازمعدش دراوردن که پلیس اومدوبعدیک روزگفتن ده گرم شیشه و هروئن یک گرم و قرص بوده است.
حالا نه خودش می داندجنس ازکجااومده چون اوندپول نداشته و اینکه اگرمیدانست به بیمارستان عمومی نمی رفتیم.و الان نمی تواندحرفایش را به قاضی ثابت کندچون زندانی است مدارک و شواهدهمه برعلیه وی خوانده میشود‌.
لطفا یک راهی به ما پیشنهاددهید.که واقعافشارروحی زیادی متحمل شده برای کار ناکرده.متشکرم ازتون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

پذیرش یا عدم پذیرش اظهارات بستگی به گفته های برادر شما دارد که آن مواد را چگونه مصرف کرده و اگر اجبار و اکراهی بوده خود باید ثابت کند. به طور کلی به دلیل تکرار جرم و این که برادر شما سابقه کیفری در این زمینه نیز دارند ممکن است قاضی رسیدگی کننده مجازات بیش تری از مجازات تعیین شده در قانون برای مصرف شیشه تعیین کنند.