مشاوره حقوقی رایگان - رتبه شغلی

باسلام
کارمند قراردای شرکت دولتی هستم از سال 98 بعلت کمبود ساعت آموزشی طبقه و رتبه بنده را ارتقا نداده اند و اکنون منابع انسانی اعلام کرده است که مبلغی بابت مابه التفاوت پرداخت نمی کند بعلت اینکه وضعیت استخدامی شما قراردادی می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مقام بالاتر از منابع انسانی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.