مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

عرض سلام و خسته نباشی
خواهر من با داشتن حق طلاق تقریبا 2 سال درگیر پرونده طلاق بود و وکیل هم گرفته بود اما با اعتراض های متعدد شوهرش پرونده به جایی نرسید و جواب دادگاه آخر که از دیوان عدالت اومد این بود که دلایل کافی نبوده و همه چی تمام حالا میخوام ببینم میشه دوباره کار رو از اول شروع کرد و یه وکیل دیگه بگیریم بنظرتون به جایی میرسیم؟

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگه دلایل جدیدی داشته باشید بله می توانید مجددا اقامه دعوا نمایید . برای مشاوره تلفنی از طریق تماس حاصل بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق طلاق داشته باشد می تواند ظرف چند ماه بدون دخالت زوج طلاق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تماس بگیرید بفرمایید علت زمانبردن چه بوده زیرا دادگاه یک هفته ای صادر می کند البته بعضی از مجتمع ها

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حق طلاق داشته باشد می تواند ظرف چند ماه بدون دخالت زوج طلاق بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق طلاق داشته باشد می تواند بدون دخالت زوج طلاق بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد مشکل خاصی برای طلاق وجود نخواهد داشت . موضوع شما باید بررسی گردد تا علت مشخص گردد
ولی اگر دادخواست طلاق داده باشید و حکم طلاق صادر نشود زوجه میتواند دوباره دادخواست بدهد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا بايد مدارك بررسي شود سپس جواب قطعي داده شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت حق طلاق داشته باشد میتواندبدون دخالت زوج طلاق بگیرد