مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به برادر بابت کار اداری انحصار وراثت

برای کارهای انحصار وراثت به برادرم وکالت کاری می‌خوایم بدیم آیا میتونه برای فروش خونه و اموال دیگه اقدام کنه ممکنه بعدها برای ما مشکلی ایجاد کنه ؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اصلا نیازی ندارید که به ایشان وکالت دهید ، هر یک از وراث به تنهایی می توانند هم تقاضای انحصار وراثت بدهند و هم امور مالیات بر ارث را انجام دهند با این حال اگر اصرار به دادن وکالت به ایشان دارید ، چنانچه وکالتتان صرفا جهت اخذ انحصار وراثت و انجام امور مالیاتی مربوطه باشد در اینصورت قطعا مشکلی نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازی به دادن وکالت نیست شخصا هم می توانند انجام دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به دادن وکالت نیست .
اگر خواستید وکالت دهید حدود اختیارات وکیل را مشخص کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک از وراث به تنهایی می توانندتقاضای انحصار وراثت بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر با دادن وکالت کاری به دیگران ، وکیل نمی تواند مال را انتقال بدهد
و مشکل خاصی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا تعارف را کنار بگذارید . و سوالتان را مطرح کنید تا مورد بررسی بنده و وکلای دیگر قرار بگیرد. ضمنا از پنل هر وکیل میتوانید درخواست وکالت و یا حتی مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازی به دادن وکالت نیست . اگر خواستید وکالت دهید حدود اختیارات وکیل را مشخص کنید