مشاوره حقوقی رایگان - بیمه همسر

باسلام‌. همسرم باردار هست 7ماهشه هنوز زیر تکفل خودم بیمه نشده میخواستم بدونم اگر الان بیمش کنم برای زایمان میشه از بیمه اش استفاده کنه یا ن؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام هر چند سوالتان حقوقی نیست ولی از بیمه تامین اجتماعی می توانند ولی از بیمه ی تکمیلی نمی توانند استفاده نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید از بیمه جدید برای زایمان استفاده نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوال حقوقی نیست. اما میتوانید اقدام کنید