مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه

سلام همسایه بقلی ما بعلت شستن پارکینگ و باز شدن بین سرامیک هاش باعث نم دادن دیوار ما شده بهشون گفتیم ولی قبول نکردن الامی خواستم بدونم به چه دادگاهی باید شکایت کنیم یعنی کیفری یا حقوقی؟بعد چقدر زمان می بره ؟
دادگاه توی این شرایط به جز پرداخت خسارت حکم دیگه ای هم می دهد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید اظهار نامه برایش بفرستید، دادخواست تامین دلیل بدهید، بعد دادخواست جبران ضرر وزیان واعاده وضعییت به حالت سابق به دادگاه حقوقی، این موضوع کیفری نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت بدهید