مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر
من چند وقت پیش بعنوان همکار با یک پیج شروع به کار کردم و بعد از چندین سفارش ایشون سر مشتری با من دعوا کردن و 5 میلیون پول مشتری که به حساب من واریز شده رو نمیدن و هروقت پیام میدم فحاشی میکنن و جواب تماس رو نمیده. الان مشتری میخواد از من شکایت کنه چون به حساب من واریز کرده..
من باید چیکار کنم؟ شکایت کردم اما نمیدونم چقد طول می کشه که رسیدگی بشه!؟ یا مشتری که از من شکایت کرده چی میشه؟ چطوری میتونم حساب طرف رو مسدود کنم؟
ممنون میشم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست جلب ثالث به طرفیت آن فرد که پول را برده بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادخواست جلب ثالث به طرفیت آن فرد که پول را برده بدهید