مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن بخشی از پولم

سلام وقت بخیر من کارم فروش اینترنتی هست شخصی برام یک تومن پول واریز کرد و فردای همون روز همون یک تومن مسدود شد تو کارتم از طریق پلیس فتا خیلی نگرانم الان حساب خودم جاریه اما همون یک تومنه مسدوده کسی میتونه راهنماییم کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت مسدودی حساب چیست به بانک مربوطه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا علت مسدودی را از طریق مرجع مسدود کننده حساب بانکی تان جویا شده و سپس اقدام لازم را مبذول فرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از بانک مربوطه سوال کن به دستور چه مرجع قضایی و براساس چه شماره دستوری حسابم مسدود شده انوقت برو آن مرجع و توضیح بده و مشتری را معرفی کن تا او تحت تعقیب قرار دهند ضمنا به احتمال بسیار قوی دادستانی کل در تهران دستور داده است و اون مشتری پولشویی کرده

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
البته آسیب در چنین مواردی ممکن است با مرور زمان نمایان گردد ، منتها برای اطمینان موضوع رو از طریق پزشک پیگیری نمایید و چنانچه شکایتی از این بابت از شما شد از طریق ارجاع به پزشکی قانونی این امر قابل تشخیص میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید
و امکان واریز پول به حساب وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بانک مراجعه کن ومرجع مسدود کننده را پیدا کن

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
از طریق مرجع مسدود کننده حساب پیگیری نمائید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع را از طریق مرجع مسدودکننده حساب پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک بپرسید از چه مرجعی دستور مسدودی آمده از همان مرجع پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید دید دلیل مسدودیت چیست جنس شخص از حساب دیگری پول به حساب شما واریز کرده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به بانک مربوطه مراجعه و مرجع توقیف را استعلام بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خب مشکل را حل کنید تا اون شاکی باشه همچنان مسدود خواهید بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشخصا علت مسدودی حساب باید مشخص شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از پلیس فتا پیگیری کنید ببینید موضوع چه بوده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلاهبرداری و پولشویی از طریق حساب شما انجام شده از فتا پیگیری نمایید. شرح واریزی و ... را در اختیار فتا بگذارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
با مراجعه به مرجع مسدود کننده حساب علت را پیگیری نمائید.