مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام خسته نباشید بنده30سال دبیر بودم ده سال پیش فهمیدم همسرم بهم خیانت میکنه از روی پیامکهایی که براش اومده بود تازه فهمیدم از اول زندگی خیانت بوده از چه راهی میتوان پرینت همه شماره هاشو پیامکاشو و مکالماتشو گرفت تا حالا بخاطر بچه هام چیزی نگفتم و 18ساله که رابطه جنسی باش ندارم خواهش میکنم راهنمایی نمایید ماشین و نصف مسکن مهر را بنام او کردم شنیدم اگر زنی خیانت کند چیزی از شوهرش بهش نمیرسه میخوام ثابت کنم و حقوقمو بعد از فوتم وقف کنم لطفا راهنمایی نمایید با سپاس منتظر جوابم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید شکایت رابطه نامشروع کنید و درخواست استعلام از مخابرات بخواهید. ولی اینرا بدانید که متن پیامک مشخص نمی شود.
اشتباه شنیده اید. تمام حق وحقوق به زن تعلق می گیرد. اموالی هم که بنامش زده اید بر نمیگردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید