مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق مکرر توسط زوجه

با سلام حدود سه سال پیش همسرم به دلیل یه سری مشکلات منزل مشترکمان را ترک کرده نفقه و مهر خود را اجرا گذاشته .من مدت یک سال نفقه پرداخت نکردم ولی بعد از یکسال دو بار درخواست تمکین دادم ولی ایشان تمکین نکردند.برای مهریه ایشان ماشین سانتافه و 206 من توقیف شد چند ماه بعد برای تن ندادن به اختلافات و ادامه زندگی من خودروی سانتافه ام را به نام ایشان به جای مهریه زدم ولی در جایی ثبت نکردم به جای مهریه، ولی خودرو توسط ایشان توقیف بود ایشان به زندگی برنگشتند و ماشین من هم بردند.
الان 3 سوال دارم آیا من نمی‌توانم ثابت کنم که خودروی سانتافه بجای مهریه به ایشان دادم با این اوصاف که در آن موقعه که به نام ایشان زدم توسط خود ایشان توقیف بود؟
و دوم اینکه ایشان کل زندگی من را بالا کشیدند و الان یک ماه پیش درخواست طلاق دادند و رد شد الان دوباره درخواست طلاق دادن من شرایط ندارم هروز برم دادگاه چون در شهری دیگر زندگی میکنم میتوانم لایحه بفرستم که این خانوم ماه قبل نیز به همین دلایل تکراری درخواست طلاق دادند و رد شد؟
و سوال سوم اینکه ایشان می‌توانند حکم جلب مرا برای نفقه بگیرید با اینکه من یک سانتافه و یک 206 بجای مهریه به ایشان دادم و حتی بعد از نفقه درخواست تمکین 2 بار فرستادم و ایشان بدون هیچ دلیلی تمکین نکردند زیرا من نه سابقه اعتیاد نه حبس و نه بیماری و نه ازدواج ثبت شده دارم حتی خانه هم گرفتم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید